Soita, tilaa ja nouda: 017-3633409

Grillikioski palvelumme

Annokset syöjän mittaan

Grilliruoka tarjoillaan aina kypsänä ja maukkaana. Meiltä saat isot ja mehevät hampurilaiset, tuliset lihikset, perinteiset makkaraperunat, hulppeat grillilautaset ja muut maukkaat grilliruoka vaihtoehdot. Tervetuloa yksin, kaksin, perheen kanssa. Kaikille löytyy oikeanlainen ruoka, unohtamatta kasvisvaihtoehtoja.

 

Päivittäistavarat

Panostamme elintarvike valikoimaamme aina kysynnän mukaan. Kaupasta unohdettu tuote löytyy myös meiltä ja voit sen kotimatkallasi poiketa helposti hakemaan. Valikoimissamme on kotitaloudessa tarvittavat peruselintarvikkeet, lamput ja sulakkeet, siivous- ja pesuaineet sekä henkilökohtaiseen hygieniaan tarvittavat tuotteet.

 

Veikkauspiste

Kioskillamme voit pelata erilaisia veikkauspelejä aina klo 21.00 saakka. Jännitä Lotto numeroita, ihmettele Keno arvontaa kaksi kertaa päivään tai tee vaikka kimppavedot. Mikä vaan sinua veikkaamisessa kiehtoo tee se meillä, joka päivä.

 

 

 

Makean nälkään

Pikkunaposteluun löytyy karkit joka makuun. Karkkikauppiaamme Mika toimittaa kioskille namut "nami autosta" joka kuukausi. Lajiltelmamme on laaja ja vaihtuva kuukausittain. Valikoimiimme kuuluvat namit eivät ole saatavilla marketeista vaan ne toimitetaan suoraan meille. Meiltä löydät myös ns. "Väyrys -namit"

Kahvit paikanpäällä

Kahvit keitetään aamuin, illoin ja aina myös tarpeen mukaan uudestaan. Kruunaat kahvittelun maukkaalla korvapuustilla. Kahvin saat maidolla, sokerilla tai molemmilla halutessasi.

 

 

Juomat

Juomatoimittajamme on kaikkien tuntema Hartwall. Kylmäkaapista voit valita limpparit ja muut virvoitusjuomat, energiajuomat sekä miedot alkoholijuomat. Juomat säilyy kylmäkaapeissa ja ne ovat raikkaan kylmänä asiakkaidemme saatavilla.

 

 

Kirjepalvelut

Meiltä saat myös onnittelukortit, kirjekuoret sekä niihin tarvittavat postimerkit. Lähin postilaatikko sijaitsee aivan kioskin edessä.