Soita, tilaa ja nouda: 017-3633409

Toimintamme - asiakkaan parhaaksi

 • Hulella on tehty maukkaita grilliruokia jo vuosikymmenien ajan. Voisi sanoa että olemme kohta historiallisesti merkittävä grilli Petosella.

  Hulkon Grilli on palvellut petosen grilliruoan ystäviä jo siitä saakka kun Kuopion ohiajotie (moottoritie) oli vasta rakenteilla, nähty on myös kun lähipiiriin on noussut Pitkänlahden ABC pikaruokineen ja kauppoineen. Siltikin grillillä on edelleen kävijöinä vakio asiakkaina Varkaus-Iisalmi väliltä, sekä kaukaisimmat asiakkaamme poikkeavat grillillämme säännöllisesti "piäkirkolta" asti. Tämä on meille merkki siitä että Hulkon Grilli on saavuttanut kymmenien vuosien saatossa suosion mitä ei rahalla tai mainoksilla voi ostaa.

  Ainoa mahdollisuus on että ruoka on hyvää, laadukasta ja palvelu mukavaa ja rempseää. Asiakaskuntaamme kuuluu herkuttelu hetkeä haluavia varttuneita aikuisia, perheitä, nuorisoa sekä nuoria aikuisia ja tietenkin unohtamatta makean nälkäiset junnut. Voisi sanoa että olemme täysin koko kansan paikka.

  Ruokamme valmistetaan rakkaudella ja ammattitaidolla, vain ensiluokkaisista raaka-aineista, tilamme on aina puhtaat ja ruoanlaittovälineet ensiluokkaiset. Kun tuotteet ja työvälineet on kunnossa pitää palvelun vastata asiakaskunnan toiveita. Teemme töitä joka päivä hymyissä suin mahdollisimman rennolla asenteella, mutta varoituksen sana että saatat joutua jäämään "huastamaan" myyjän kanssa foliopaketin kanssa vähän pidemmäksikin aikaa. Haluamme asiakkaidemme viihtyvän meillä asioidessaan ja palautteen perusteella voimme ylpeänä todeta että olemme siinä onnistuneet hienosti. Meille voi jättää palautetta eat.fi osoitteessa,palautteet näkyvät suoraan rehellisesti meidän kotisivuillamme heti ensimmäisellä sivulla.


  Toivotan teidät tervetulleeksi hakemaan hyvää mieltä ja parempaa grilliruokaa Hulelta.

  Grillin "mestarit"

  Sirpa ja Satu Juntunen

Palvelumme

 • Grilliruoat - hampurilaiset, "lautaset", lihikset...

  Käytämme annoksissamme vain parhaita raaka-aineita ja ammattimaista otetta paistamisessa ja maustamisessa. Valikoimassa on kymmeniä eri annoksia ja hampurilaisia. Jokaiselle löytyy juuri se oma suosikki mitä ei muualta saa. Tule valitsemaan omasi.

 • Elintarvikekioskin palvelut - peruselintarvikkeet

  Valikoimastamme löydät peruselintarvikkeet, maidot, kahvit, keksit ja juomat. Pidämme huolta valikoimamme ajantasaisuudesta päivittäin ja voit olla varma että tuotteet ovat hyväksi havaitsemiasi tuttuja markettituotteita. Päivittäistavaroita on tarjolla grillikioskin aukioloaikoina, eli meiltä saat vaikka kahvi- ja keksipaketin nille yllättäville vieraillekkin.

 • Veikkauspiste - lotto, keno, vedonlyönti

  Meiltä saat reilun kahdenkymmenen erilaiset Veikkauksen pelituotteet. Tuttu lauantai-illan Lotto saadaan sinulle niin kestona kuin kerta-arvontanakin.